Tuesday 25 March 2008

Електронно Игрилище : Познанието

 Играя компютърни игри от как се помня. В даден момент забелязах, че знам много общо познавателни неща от компютърните игри, например държавите по света. Наистина не си представям да зяпам някаква карта целенасочено за да се ориентирам в тях, и да ги опозная както съм ги опознал сега. Защото все от някъде тази информация трябва да е дошла, или поне нещо да ме е провoкирало да я потърся.
   Отделно дали това е въобще полезно, с какво може да бъде полезно познанието? Обикновено нещата които ни трябват да знаем, за да си вършим работата и хобитата, си ги намираме целенасочено. Всяко друго познание се оказва ненужно. Така, че познанието се явява като лукс(бижу), то се цени само от хора, които го ценят, я  защо го ценят не мога да кажа, както бужуто, то само по себеси е безсмислено, но може би защото е лъскаво и/или защото другите го ценят, пак незнайно защо, то добива стойност.
   Не искам да твърдя, че познанието ще е полезно, но със сигурност е интересно. Затова си мисля, че игрите които разработвам не са пълна загуба на време. Все пак, вижте сами :) www.planeta42.com

Започвам и блог в който да слагам игричките egsbg.blogspot.com. Разработвам ги с помощта на няколко приятели и всички добри същества, които пускат картинки и в нета.

No comments:

Post a Comment